Momentul startului în Raliul Moldovei a șasea etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano și a doua alergată pe macadam în acest sezon se apropie cu pași repezi.

Membrii Team Adi Răspopa fac ultimele demersuri și pregătiri pentru ca Raliul Moldovei să se desfășoare ca de obicei în cele mai bune condiții atât pentru concurenți cât și pentru fanii ce vor spune prezent la întâlnirea cu spectacolul derapajelor pe macadam.

Cu bucurie putem anunța că în acest an partener media al competiției va fi postul de radio Rock FM, în emisiunea Rock Driver realizată de Cristian Hrubaru în intervalul 16-19:00 urmând să comunicăm ultimele noutăți despre competiția gazduită de Bacău.

Facem precizarea că Raliul Moldovei a fost retras din Campionatul European Rally Trophy – Balkan Rally Trophy in urma unei decizii pe care nu o comentăm a Autorității Sportive Naționale reprezentantul în România a Federației Internaționale a Automobilului.

La start însă vor fi prezenți și sportivi din străinătate care vor contribui la creearea unui spectacol sportiv de top.

Startul festiv în Raliul Moldovei 2022 va avea loc vineri, 5 august începând cu orele 20:30 în Piața Tricolorului din Bacău, urmând ca sâmbătă și duminică concurenții să parcurgă cele 13 probe speciale ce totalizează 120.36 km.