Cea de-a doua zi a Raliului Moldovei Bacău a debutat cu un scurt service de 15min pentru concurenți, timp în care mecanicii au realimentat mașinile de concurs cu benzină și au efectuat eventuale schimburi de anvelope.

Pornit în ziua secundă cu un avantaj de 1:06.0s, Adrian RĂSPOPA a continuat să mențină același ritm de conservare al ecartului față de principalul său urmăritor Dan GÎRTOFAN.

Cu șase victorii în cele șapte probe speciale ale primei zilei, Adrian RĂSPOPA și-a trecut în cont încă două victorii pe primele speciale ale zilei secunde, mărindu-și ecartul la 1:43.8s, obiectivul declarat fiind acela de a-și menține avantajul față de GÎRTOFAN.

Pe locul al treilea al clasamentului provizoriu îl regăsim in continuare pe Adrian TESLOVAN care a reușit să își mărească ecartul față de Cristian DOLOFAN cu care se afla în bătălie pentru poziția a treia. Adrian TESLOVAN este totodată și lider în cadrul grupei RC2N.

Cu un parcurs excelent începând cu a doua buclă din prima zi, Catalin GRIGORIU a depășit cu bine problemele tehnice întampinate cu modelul Ford Fiesta R5 în primele probe de ieri. Astăzi, el a continuat să obțină timpi excelenți amenințând serios locul 4 al clasamentului general provizoriu ocupat deocamdată de Cristian DOLOFAN.

Concurenții vor avea de parcurs, în cea de-a doua jumatate a zilei, o nouă buclă alcatuită din cele două probe Trebeș și Hemeiuș, urmând ca ziua să se încheie cu mult așteptata probă Power Stage, cea de-a treia trecere pe Trebeș, care va oferi puncte suplimentare primilor 5 clasați.

Ultima probă a zilei va fi Superspeciala în lungime de 2.5km care se va desfășura pe circuitul de karting Speed Park.

Programul Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile

Duminică, 4 iulie 2021

12.29 PS10 – Trebeș 2

13.07 PS11 – Hemeiuș 2

13.32 Regrupare si service

15.10   PS12 – Trebeș 3 (Power stage)

16.13   PS13 – Speed Park (Superspeciala)

16.33  Sosire festivă

19.00 Festivitatea de premiere (Piata Tricolorului Bacău)

Superspeciala de la circuitul de karting, care va încheia raliul, va fi transmisă în direct pe canalul LOOKSPORT.

Parteneri principali: DEDEMAN și DEDEMAN Automobile, Consiliul Județean Bacău, Primaria Moinesti

Parteneri: Evergent Investments, WILO, 4F, Helios, Hotel Dumbrava, SpeedPark, Primăria Zemeș, Primăria Bacău.

Parteneri media: Europa FM, Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, desteptarea.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, Ziarul de Bacău, Jurnal de Bacău, sportextra.ro, MotorsportNews.ro.